2009. július 12., vasárnap

Aláírtuk az adásvételi szerződést

Tegnap aláírtuk az adásvételit, leadtuk a szükséges doksikat a Földhivatalban, visszavittük az "érkeztetett" szerződést az ügyvédhez. Miután széljegyzetre kerülünk, lehet igényelni a hitelt a banknál. Felmérték a földmérők a telket, szerencsére minden rendben van, csak az egyik kerítés picit kinnebb van, de a szomszéd kapujának a sarka pontosan a telekhatárra esik, így nem kell "alkudoznunk". Kiderült az is, hogy a telek egyik sarka 2 m-el magasabban van, mint a többi. Apósom ajánlott egy építészt, vele is beszéltünk, elmondtuk nagyjából, hogy mit szeretnénk, megmutattuk, amit eddig rajzoltunk, elsőre szimpatikusnak tűnt, remélem ez így is marad.
Ő mondta, hogy a zaj és a meleg miatt betonfödém kellene mindenhova. Ez biztosan megdobja az árat, de később megtérül, ha nem kell annyit klímázni. Szerencsére interneten lehet vele kommunikálni, tegnap már írt is, hogy kint volt a telken, és, hogy a meglévő támfalakat le kell bontani.
Ma egész nap fényképeztük a házat, fölraktuk a hírdetésünket néhány helyre, holnap még fölrakom egy rakás ingyenes helyre is.

Nincsenek megjegyzések: